OPINION

Opiniile clientilor

Intotdeauna multumirea clientilor nostri va fi un tel important pentru noi. Cu totii stim ca prima impresie conteaza cel mai mult, imaginea se distinge doar atunci cand esti cel mai bun. De aceea, parerile dvs. le vom avea mereu in prim plan. Folositi modulul de adaugare comentarii de mai jos pentru a ne lasa un mesaj. Multumim.

Comentarii (10)

  1. Bună tuturor. Această secţiune este deschisă în special clienţilor noştri. De aceea vă rugăm şi totodată vă oferim posibilitatea să lăsaţi o impresie vis-a-vis de serviciile noastre ce vi le oferim. Orice idee, sugestie, comentariu este binevenit(ă). Comentariile inutile şi deplasate vor fi şterse, adresa IP-ului de pe care acestea sunt transmise urmând a fi banată. Pentru a ne contacta personal, folosiţi rubrica de Contact.

  2. Cadourile pentru iubitul meu? Pentru familie, prieteni, cunostinte? Mereu le-am facut la voi. Poate o sa va intrebati de ce… Simplu: pentru ca stati la doi pasi de mine, la doar doua minute as putea spune. Ati fost foarte inspirati vis-a-vis de asta si ce sa va mai spun decat mult succes baieti! :)) Ah, si multumesc in numele tuturor clientilor pe care i-ati avut pentru amabilitatea cu care ne abordati mereu. :-)

  3. Salut! Mereu voi cumpara de la voi pentru ca produsele sunt foarte ieftine si sunteti si foarte prompti (doar 15 minute am stat pt. o cana, in alte parti chiar o ora). O am si azi si desi am facut-o in 2006, este intacta! :D

  4. Buna, sunt managerul unui hotel situat la iesirea din Suceava spre Falticeni. Cu voi am realizat anul trecut acele brelog-uri pentru camerele din incinta, pretul acestora tin minte ca a fost unul modic, calitatea lor fiind ireprosabila. Ce ar trebui de spus este ca faceti si reduceri considerabile ceea ce in alte parti nu prea gasesti. Mult succes cu noul site si cu afacerea in continuare.

Lasa un comentariu